چگونه یک متن تبلیغاتی تاثیرگذار بنویسیم؟

متن تأثیرگزار

تو دنیای شلوغ و پر از تبلیغات امروز نوشتن یک متن تبلیغاتی که دیده بشه کار سختیه! درسته کار سختیه، ولی غیر ممکن نیست! تبلیغ نویسی برای یک محصول خاص قواعد و قوانین خودش رو داره؛ اگه شما هم این قوانین رو رعایت کنید می تونید یک تبلیغ خوب بنویسید. شاید اولین چیزی که می نویسید زیاد  چنگی به دل نزنه! اما به مرور وقتی هر روز تمرین کنید و یکم خلاقیت رو چاشنی کارتون کنید میتونید یه آگهی دست اول بنویسید.

چگونه یک تیتر اصلی بنویسیم؟

برای یک تبلیغ نویس، مهمترین عنصر یک آگهی تبلیغاتی تیتر اون آگهیه! تیتر مثل اسم رمز عمل می­کنه و مجوز ورود به فضای تبلیغ ماست. معمولاً تعداد افرادی که فقط تیتر آگهی تبلیغاتی رو می­خونن 5 برابر افرادیه که کل متن تبلیغاتی رو می­خونن.

بیشتر بخوانید  تأثیر تولید محتوای الکترونیکی درکسب و کارهای استارتاپی

وقتی تیتر رو بنویسید تقریباً 80% کار رو انجام دادین و اگه این تیتر برای مشتری انگیزه ایجاد نکنه 80% پول سفارش دهندۀ آگهی را دور ریختیم؛ توی تبلیغات، نوشتن یک آگهی بدون تیتر یه گناه نابخشودنیه.

 “من برای هر کاری دست کم 16 تیتر می­نویسم.”(دیوید اگلیوی)

 برای نوشتن یک تیتر خوب باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

1. نام گروه مخاطب آگهی رو توی تیتر بیارید.

تیترها دروازه­های ورود به دنیای آگهی ما هستند! باید طوری تیتر آگهی تبلیغاتی رو بنویسید، که قاپ هر بیننده ای رو بدزده و نگذاره بی تفاوت از کنارشون رد بشیم.

به عنوان مثال در تبلیغ نویسی، اگر بخواهید پوشک بچه تبلیغ کنید باید کلمۀ مادران رو توی تیتر آگهی بیارید. البته تیتر باید طوری نوشته بشه که حتی یک نفر هم از خوندن آگهی شما صرف نظر نکنه. مثلاً اگه محصولی به درد همه می­خوره ولی خانم­ها بیشتر تمایل دارن از اون استفاده کنند، هرگز تیتری ننویسید که مخاطبش خانم­ها باشند. چون باید توجه آقایون رو هم جلب کنه.

بازار هدف

2. انگیزه ایجاد کنید اما وعدۀ دروغین هم ندهید!

جمله­ای که ما به عنوان تیتر آگهی تبلیغاتی، می­نویسیم باید در خواننده انگیزه ایجاد کنه؛ چیزی رو وعده بدین که از واقعیت دور نیست و حتماً تحقق پیدا می­کنه.

3. تیتری بنویسید که بوی تازگی بده.

مشتریان همیشه دنبال محصولات جدید و یا راههای جدید برای استفاده از یک محصول معروف هستن؛ یا اینکه دوست دارن از محصول به روز شده استفاده کنند؛ یه برگ تقلب که خیلی به دردتون میخوره: از کلماتی مثل “بدون” و “جدید” استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  چگونه متن آگهی تبلیغاتی بنویسیم که فروشمان را بیشتر کند؟

با استفاده از کلمۀ “بدون” به مشتری گفته میشه که از چه چیزی محافظت شده ؛ و با استفاده از کلمۀ “جدید” برای مشتری انگیزه ایجاد می کنید تا یک بار هم که شده، محصول رو انتخاب کنه. اگه به درستی از ترفندهای تبلیغ نویسی استفاده کنید؛ تو اکثر تیترها می­تونید به نحوی از کلمۀ جدید استفاده کنید.

4. از کلمات جادویی استفاده کنید.

برای نوشتن تیتر آگهی تبلیغاتی، هرگز کلماتی رو  که زیاد شنیدید حذف نکنید؛ اثرشون حتمیه! در واقع دلیل اینکه اونها را زیاد دیده و شنیده ایم همین اثرگذار بودنشونه.

کلماتی مانند:

چطور/چگونه می­توان…

با معرفی…

به تازگی در جمع/بین/میان…

حیرت­ انگیز/شگفت­انگیز/ خارق العاده/معجزه…

دلخواه همه…

در آینده­ای نه چندان دور…

سریع

آسان

تحول

تغییر دائمی

تضمین

5. نام تجاری محصول رو توی تیتر بیارید.

همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم تعداد کسانی که فقط تیتر یک آگهی تبلیغاتی رو می­خونن 5 برابر تعدادیه که برای خواندن کل آگهی زمان می­گذارند؛ پس باید تو تیتر مشخص کنید چه چیزی روتبلیغ می کنید و ضروریه که اسم برند رو  تو تیتر بنویسید.

6. وعده ای که به تحقق اون ایمان دارید تو تیتر بیان کنید.

نگران طولانی شدن تیتر نباشید اگه وعدۀ شما جذاب باشه، وقتی کسی شروع به خواندن کرد، اونو نصفه و نیمه کاره رها نمی کنه.

تیترهای طولانی که اطلاعات و دانستنی های جدید دارن باعث فروش بیشتر میشن.

 7. پایان تیتر آگهی تبلیغاتی باید به اندازۀ شروع جذاب باشد.

مشتری ما موقعی سراغ متن آگهی می ره که با خوندن تیتر ما کنجکاو بشه؛ پس جمله رو باید طوری تمام کنیم که خواننده به راحتی نتونه از بقیۀ مطلب صرف نظر کنه.

بیشتر بخوانید  متن تبلیغاتی باید کوتاه باشد یا بلند؟

 8. اخطار: از کلمات دو پهلو استفاده نکنید.

تیتر باید خیلی خلاصه و روشن منظورش رو منتقل کنه. استفاده از کلمات چند وجهی و دو پهلو خواننده را گیج می کنه. خواننده مدت کوتاهی آگهی را می بینه و فرصت تفسیر کردن منظور شما رو نداره. از کلمات واضح و شفاف استفاده کنید.

9. هرگز از فعل منفی استفاده نکنید.

تبلیغ نویس های حرفه ای هیچوقت از فعل منفی تو متن آگهی تبلغاتی استفاده نمی کنند. شما هم برای رسوندن منظورتون از فعل های مثبت استفاده کنید:

مثلاً  ننویسید: ” این شوینده صورت پارابن ندارد”

چون ممکنه خطای دید باعث شود که خواننده ندارد را دارد ببینه و برای محصول ارزشی قائل نشه!

توی این مثال میشه نوشت: “شویندۀ صورت X  بدون پارابن”

 10. تیتر رو رمزگذاری نکنید!

تیتر آگهی تبلیغاتی باید کامل شفاف باشدباشه. وقتی تیتر رمز دار مینویسید اصلاً انتظار نداشته باشید که مردم از منظور شما سر در بیارن و بقیه آگهی رو هم بخونن.

رمزنگاری

تا اینجای کار یاد گرفتیم که اجزای اصلی یه آگهی تبلیغاتی چی هستن؛ و چطوری یه تیتر جذاب و تأثیرگذار بنویسیم.

تو مقالۀ بعدی یاد میگیریم که چطوری برای این تیتر جذاب، متن آگهی تبلیغاتی بنویسیم تا ما رو به هدفمون برسونه!

هر هدفی داشته باشیم: فروش، اطلاع رسانی و…، یک سری قوانین تبلیغ نویسی یکسانه، پس مقاله بعدی رو از دست ندید.

اشتراک گذاری مقاله:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست